ACC Service | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Ondersteuning en Begeleiding Huishoudelijke dienst

Indien u kiest om met uw instelling of bedrijf niet te kiezen voor het inhuren van externe krachten, zult u zelf uw huishoudelijke dienst en/of schoonmaakploeg moeten samenstellen. Wij zijn u daarbij graag van dienst.

Analyseren, Corrigen en Controleren

Daarnaast is het ook voor u mogelijk om ons in te huren om uw huidige ploeg(en) te bekijken (Analyseren) en daar waar nodig aan te sturen en te trainen (Corrigeren) en blijvend periodiek te coachen (Controleren). Ons zogeheten ACC service. Vaak werken zij dan met meer ergonomisch werkgereedschap en eigentijdse methodieken. Gevolgen voor u zijn: gemotiveerde mensen en (in zéér véél gevallen) een reductie van kosten. Dit laatste door een vaak kortere ( efficiëntere) werktijd en een vermindering in het gebruik van uw reinigingsmiddelen. Een gegarandeerde veilige werkmethodiek en de juiste keuze in werkgereedschappen en reinigingsmiddelen.

Deze programma’s worden samengesteld in nauwe samenwerking met fabrikanten en producenten en hebben als enig doel het verbeteren van het product “reiniging”. Resultaat is een gemotiveerde werkploeg.

Wij rapporteren onze bevindingen en of vorderingen weer aan u zodat u volledig inzicht heeft in onze en uw progressie.

Investeer met ons in uw personeel en ga voor kwaliteit.