Schoonmaakbedrijf Alkmaar | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Als schoonmaakbedrijf breed inzetbaar in Alkmaar en omstreken

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Alkmaar dat u verschillende werkzaamheden uit handen kan nemen? Dan bent u bij Clean TM aan het juiste adres. U vindt bij ons verschillende schoonmaakdiensten onder hetzelfde dak. Hierdoor hoeft u in Alkmaar nog maar een bedrijf in te schakelen. Omdat wij altijd met een vast team op locatie werken, heeft u ook maar een aanspreekpunt. Daarnaast zijn wij in verschillende sectoren werkzaam. Zo zijn wij u graag van dienst bij vloerreiniging in een zorginstelling, maar helpen wij ook bij industriële reiniging in de horeca. Wat kunnen wij voor uw bedrijf doen?

Van gevelreiniging tot glasbewassing in Alkmaar

U kunt in Alkmaar bij schoonmaakbedrijf Clean TM terecht voor een breed scala aan schoonmaakwerkzaamheden. Zo staan wij voor u klaar voor onder meer industriële schoonmaak en glasbewassing en complete gevelreiniging. Kiest u voor u ons in Alkmaar, dan weet u zeker dat uw maatwerk geleverd krijgt. Wij begrijpen namelijk dat niet iedere onderneming hetzelfde is en dus andere behoeften heeft. Daarom passen wij als schoonmaakbedrijf ons aan uw verwachtingen aan. Zo kunt u ons inhuren voor incidentele schoonmaak wanneer bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning voor oplevering gereinigd dient te worden. Maar kunnen wij u ook helpen bij periodiek onderhoud.

Waarom schoonmaakbedrijf Clean TM

Er zijn ook andere schoonmaakbedrijven in Alkmaar die u zou kunnen inschakelen voor bijvoorbeeld vloerreiniging. Waarom zou u immers kiezen voor Clean TM? Wij onderscheiden ons van onze concurrentie door altijd een stap extra voor u te doen. U profiteert bij ons daarom van het volgende:

  • Ons schoonmaakbedrijf werkt uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakproducten
  • U vindt bij ons een ruime keuze aan schoonmaakdiensten in Alkmaar
  • Wij zorgen voor schone, hygiënische werkplekken tegen een scherpe prijs
  • Een vast team van schoonmakers met een vast aanspreekpunt
  • Wij houden ook echt rekening met uw wensen

Alkmaar

Geïnteresseerd in vloerreiniging of andere diensten van ons schoonmaakbedrijf?

Wilt u graag meer weten over hoe wij u in Alkmaar van dienst kunnen zijn bij industriële reiniging? Of heeft u nog een andere vraag voor ons schoonmaakbedrijf? Vul dan direct het contactformulier op onze site in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@clean-tm.nl. En, wanneer u ons liever persoonlijk spreekt, dan kunt u ook bellen naar 0756-425458. Wanneer mogen wij als schoonmaakbedrijf voor u in Alkmaar aan de slag?