Schoonmaakbedrijf Amsterdam | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Een veelzijdig en flexibel schoonmaakbedrijf

Wilt u graag dat uw kantoorpand in Amsterdam er weer tiptop uitziet? Of bent u op zoek naar iemand die de vloeren van uw horecagelegenheid kan reinigen? In beide gevallen zijn wij van schoonmaakbedrijf Clean TM u graag van dienst. U kunt bij ons terecht voor een breed pakket aan schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn niet alleen uw adres voor gevelreiniging en periodiek onderhoud, maar ook voor industriële schoonmaak. Hierbij staan uw wensen als klant centraal in Amsterdam. U vindt bij ons schoonmaakbedrijf dan ook geen standaardpakket, maar wij bieden u maatwerk. Wanneer mogen wij voor u aan de slag?

Van vloerreiniging tot gevelreiniging in Amsterdam

Of u nu werkzaam bent in de horeca of de gezondheidszorg, u kunt van onze diensten gebruikmaken in Amsterdam. Wij zijn als bedrijf breed inzetbaar en staan graag voor u klaar. In de gezondheidszorg kunnen wij u bijvoorbeeld verschillende werkzaamheden uit handen nemen. U kunt hierbij denken aan schoonmaakwerkzaamheden, zoals vloerreiniging en glasbewassing, maar wij bieden u ook aanvullende diensten in Amsterdam. Zo helpen wij ook graag bij klein technisch onderhoud en verzorgen wij technische benodigdheden. In de horeca kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor industriële schoonmaak, waaronder het desinfecteren van uw apparatuur en het reinigen van uw linnen.

Amsterdam

Geïnteresseerd in glasbewassing of gevelreiniging in Amsterdam

U zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor een ander schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Dat snappen wij van schoonmaakbedrijf Clean TM maar al te goed. Daarom doen wij ieder dag weer dat beetje extra voor u. U profiteert bij ons daarom altijd van de volgende voordelen:

  • Wij bieden u schoonmaakdiensten op maat
  • U vindt bij ons verschillende diensten voor een aantrekkelijke prijs
  • Wij werken met klantgerichte oplossingen
  • Van gevelreiniging tot glasbewassing, wij bieden u een breed dienstenpakket
  • Wij werken met een vast team van medewerkers op locatie

Professioneel reinigen in Amsterdam? Neem contact op!

Zou u graag meer willen weten over onze industriële reiniging? Of heeft u nog een andere vraag die u graag zou willen stellen aan ons? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat wij voor u kunnen betekenen in Amsterdam. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0756-425458. Stuurt u liever een email? Dan kan dit naar info@clean-tm.nl of vul direct het contactformulier op onze website in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Of het nu gaat om industriële reiniging of om vloerreiniging, schoonmaakbedrijf Clean TM staat voor u klaar in Amsterdam.