Schoonmaakbedrijf Enkhuizen | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Kies voor schoonmaakbedrijf Clean TM in Enkhuizen

Naar een partij op zoek die u in Enkhuizen kan helpen met verschillende schoonmaakdiensten? Dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u kwaliteit geleverd krijgt. Bij schoonmaakbedrijf Clean TM bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf. Hierdoor weten wij precies wat er komt kijken bij het schoonmaakonderhoud binnen verschillende sectoren. Ook zijn wij op de hoogte van de normen binnen de specifieke branches.

Van gevelreiniging tot glasbewassing in Enkhuizen

Klanttevredenheid is iets dat wij bij schoonmaakbedrijf Clean TM erg belangrijk vinden. Daarom doen wij iedere dag dat beetje extra voor u in Enkhuizen. En dat ziet u terug in verschillende facetten van onze werkwijze. Om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, bieden wij u in Enkhuizen een ruime keuze aan diensten. Van gevelreiniging tot industriële schoonmaak, wij kunnen het voor u uitvoeren. Daarnaast houden wij rekening met uw wensen. Wilt u dat wij eenmalig langskomen voor vloerreiniging? Dan kan dit. Maar u kunt ook bij ons terecht voor periodiek onderhoud. Verder werken wij met een vast team. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Professioneel reinigen in Enkhuizen

Een van de sectoren waarbinnen ons schoonmaakbedrijf werkzaam is, is de horeca. Omdat onze medewerkers goed opgeleid zijn, weten zij precies wat er komt kijken bij schoonmaak binnen deze branche. Zo zijn zij op de hoogte van de geldende normen en zullen ze uw restaurant of hotel in Enkhuizen brandschoon achterlaten. Naast standaard onderhoud bieden wij ook andere diensten in Enkhuizen, zoals:

  • De detachering van keukenpersoneel
  • De verzorging en reiniging van linnen
  • 24 uur per dag en 7 dag per week cleaning assist
  • Ondersteuning bij uw menulijn
  • Reiniging gedurende de nacht

Wanneer u hierover meer wilt weten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers bespreken graag met u wat onze mogelijkheden zijn.

Enkhuizen

Vloerreiniging of industriële reiniging nodig? Neem contact op!

Wilt u ons graag inschakelen voor glasbewassing in Enkhuizen? Of zou u liever eerst meer willen weten over ons schoonmaakbedrijf of onze werkwijze? Neemt u dan gerust contact op. Een e-mail kunt u sturen naar: info@clean-tm.nl of vul het online formulier op de site in. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 0756-425458. Of het nu gaat om industriële reiniging of om tapijtreiniging, schoonmaakbedrijf Clean TM is u in Enkhuizen graag van diens