Food & Industry | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Industriële reiniging in de Food & Non Food

Hygiëne is in de voedselindustrie van essentieel belang. Onvoldoende hygiëne kan grote gevolgen hebben voor het productieproces en het eindproduct. Wanneer er voedingsmiddelen zijn geproduceerd of verwerkt onder slechte hygiënische omstandigheden kan dit bijvoorbeeld imagoschade, claims en financiële gevolgen hebben.

Ook komen jaarlijkse audits binnen deze branche vaak voor. Clean TM is een bedrijf dat pro-actief met u meedenkt en meewerkt bij audits. Onze medewerkers pakken hun verantwoordelijkheden op en zorgen ervoor dat de schoonmaakkwaliteit altijd op auditniveau is.

Clean TM voldoet aan alle eisen

Hygiëne binnen de voedingsmiddelenindustrie is een specialistische aangelegenheid. Clean TM is vertrouwd met de hoge kwaliteit en veiligheidseisen die gelden in de voedingsmiddelenindustrie. Onze speciaal opgeleide medewerkers beschikken over de juiste kennis en werken met de juiste middelen en apparatuur om al uw productieruimtes, machines en materialen grondig en efficiënt te reinigen. Zo zorgen wij ervoor dat u úw werk optimaal en veilig kunt uitvoeren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten voor de voedingsmiddelen industrie? Neem vandaag nog contact op met Clean TM en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

20170609_171455[1]