Gevelreiniging | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Professionele gevelreiniging

Zijn de gevels en voegen van uw bedrijf toe aan goede gevelreiniging? Dan zijn wij van Clean TM u graag van dienst. Of het nu vuil, algen of roetaanslag betreft, wij zorgen ervoor dat de gevels er weer als nieuw uitzien. Dit is met name voor bedrijven van belang, want uw pand is het visitekaartje van uw onderneming. Daarom is een verzorgde en nette aanblik heel belangrijk. Wij zullen ervoor zorgen dat uw gevel weer schoon is en blijft. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een expert in reiniging

U zult ons niet zomaar vragen voor gevelreiniging. Dit doet u pas, wanneer er iets aan de hand is. U kunt hierbij aan een of meerdere van de volgende problemen denken:

  • Schimmeloverlast aan de binnenkant
  • Witte vlekken door zoutuitslag
  • Schade door weersomstandigheden als vorst
  • Voor- en achtergevel isoleren minder goed
  • Algen- en mosvorming

In al deze gevallen is het raadzaam een expert te vragen op het gebied van gevelreiniging. Wij komen deze problemen graag bij u oplossen.

Gevelreiniging

Reiniging en impregneren

Gevelreiniging zelf is geen enkel probleem. Vaak is het voldoende om met een hogedrukspuit en handmatig borstelen alle vervuiling aan te pakken. Is er graffiti gespoten, dan zijn bepaalde schoonmaakmiddelen onmisbaar. Wanneer u de gevel wilt beschermen tegen weersomstandigheden en zoutuitslag, dan kunt u deze laten impregneren. Wij kunnen dit voor u doen na de gevelreiniging. Dit heeft veel voordelen:

  • Uw gevels worden waterafstotend
  • Hierdoor blijft de muur langer schoon, wat kosten scheelt
  • Vuil is gemakkelijker te verwijderen
  • Mossen en algen kunnen niet meer aangroeien
  • Wel blijft de waterdampdoorlaatbaarheid behouden

Waarom Clean TM?

Natuurlijk kunt u ook zelf met een ladder proberen om de ergste vuilresten van de voor- of achtergevel te krijgen. Maar u heeft waarschijnlijk niet de juiste schoonmaakmiddelen voor gevelreiniging. Wij hebben dit als schoonmaakbedrijf wel in ons bezit. Bovendien beschikken wij over hoogwerkers en steigers om overal goed bij te kunnen. Wij hebben vele jaren ervaring met gevelreiniging en zorgen ervoor dat alles er weer tiptop uitziet voor een zeer scherpe prijs.

Wilt u ons inschakelen?

Vindt u het tijd voor gevelreiniging? Vraag ons schoonmaakbedrijf dan vandaag nog om bij u de voor- en achtergevels te komen reinigen. Het resultaat is vaak indrukwekkend. Wilt u meer weten over onze aanpak of het kostenplaatje? Neemt u dan contact op via telefoon (0756-425458) of e-mail (info@clean-tm.nl). Wij vertellen u graag meer en sturen u met plezier een offerte. Wanneer u experts op het vlak van gevelreiniging nodig heeft, dan zijn wij van Clean TM uw adres!