Gevelreiniging Hoorn | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Heeft u behoefte aan een professionele gevelreiniging in Hoorn? Maak dan eens een afspraak met Clean TM. Wij maken uw gevel professioneel, snel en blijvend schoon. Of u nou last heeft van algemeen vuil, algen of bijvoorbeeld roetaanslag: wij krijgen het weg. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren. Onze vakmensen reinigen gevels met behulp van een hogedrukspuit. Tevens kunnen wij uw gevel direct impregneren, waardoor deze beter beschermd is. Kortom, kies voor gevelreiniging in Hoorn van Clean TM!
Gevelreiniging Hoorn

Voordelen van gevelreiniging in Hoorn door ons

Natuurlijk bieden meer bedrijven gevelreiniging in Hoorn aan. Maar wij overtuigen u graag waarom u het beste Clean TM in kunt schakelen. Wij gebruiken enkel de juiste reinigingsmiddelen. En uiteraard hebben wij zelf al beschikking over veilige hoogwerkers en steigers. Onze medewerkers hebben jaren ervaring en actuele kennis. Overtuigd?

Schakel ons in voor gevelreiniging in Hoorn!

Zoekt u naar een professioneel bedrijf dat een gevelreiniging in Hoorn kan realiseren? Maak dan een afspraak met de specialisten van Clean TM. U bereikt ons op 0756-425458. Bel ons nu. Dan rijden wij direct voor een prima gevelreiniging naar Hoorn!