Gezondheidszorg | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Uw patiënt staat ook bij ons centraal

Clean TM richt zich op verschillende facilitaire diensten in de gezondheidssector.Zo kunt u zich richten op uw kernactiviteiten van geneeskunde en verzorging.

Totaalpakket aan facilitaire diensten

Wij leveren een totaalpakket aan facilitaire diensten in de gezondheidssector. Hierbij wordt de basis gevormd door schoonmaak dienstverlening. Naast het schoonmaken in uw zorg instelling verzorgen wij nog een groot aantal aanvullende diensten.

Hierbij kunt u denken aan:

  • Outplacement
  • Managementondersteuning
  • Verzorging sanitaire benodigdheden
  • Klein technisch onderhoud
  • House keeping
  • Calamiteiten Services
  • Groenvoorziening

Gezondheidszorg

Integrale facilitaire oplossingen

Bent u overtuigd van de hoge kwaliteit die Clean TM met haar diensten bereikt? Dat wil dan nog niet zeggen dat de prijs op hetzelfde hoge niveau moet liggen. Wij willen met uw organisatie een lange termijnrelatie aangaan. Daarom is het Clean TM Concept ook gericht op een zo groot mogelijke budgetbeheersing. Want hoe meer diensten u uitbesteedt aan één professionele partner, hoe meer budgetbesparingen u mag verwachten.

Vertel ons uw wensen

Wilt u een op maat toegesneden voorstel waarin rekening is gehouden met de vereisten voor hygiëne en veiligheid? Bent u op zoek naar een servicepartner die met u meedenkt en garant staat voor de kwaliteit van zijn prestaties? Stelt u de hoogste verwachtingen aan hygiëne, technieken en opleiding? Niet alleen voor schoonmaak, maar ook voor alle aanverwante diensten? U krijgt van ons de oplossing. Overzichtelijk en verfijnd, perfect inspelend op uw wensen. Zo geven wij u de mogelijkheid om de toegevoegde waarde van Clean TM ten volle te benutten. Hierbij integreren wij, zo naadloos mogelijk, onze diensten in uw organisatie. Dit komt uiteindelijk volledig ten goed aan uw patiënten, cliënten, bewoners, bezoekers en uw medewerkers.