Glasbewassing | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Glasbewassing binnen en buiten

Houd uw ramen netjes schoon en schakel Clean TM in voor periodieke glasbewassing. Op die manier bent u verzekerd van schone en streeploze ruiten. Onze professionals kunnen de totale glasreiniging verzorgen, zowel binnen als buiten. Bovendien hebben wij ervaring met alle soorten glas in en aan alle gebouwen. Wij verzorgen zowel glasbewassing voor privéwoningen als voor bedrijven en openbare gebouwen. Ook bij u komen we graag de ramen lappen. Wilt u ons eenmalig of periodiek inhuren?

Onze hulpmiddelen

Thuis heeft u voldoende aan een trekker, emmer met sop en een zeem. Dit zijn ook tevens de hulpmiddelen die wij meestal gebruiken. Maar soms hebben we voor glasbewassing meer nodig. Al deze middelen nemen we zelf mee, zodat u nergens omkijken naar heeft. Wij werken onder meer met de volgende producten:

  • We beschikken over diverse maten ladders, zodat we de hogere ramen kunnen bereiken. Voor glasbewassing geven wij de voorkeur aan aluminium trappetjes, want deze zijn lichter.
  • Hoogwerkers zijn geschikt voor hoge flat- of kantoorgebouwen. In een bakje komen we perfect bij de ramen en kunnen we ze verdieping voor verdieping wassen.
  • Het Tucker pole systeem komt uit Amerika en wordt ook wel telescoopbewassing genoemd. Door de stok te verlengen, kunnen we wel 20 meter hoge ramen wassen vanaf de grond. Daardoor is het een goedkopere optie die minder ruimte inneemt.

Glasbewassing

Dit onderscheidt ons bedrijf

Wij willen een schoonmaakbedrijf zijn dat u de beste kwaliteit biedt als het gaat om glasbewassing. Dat doen we door u onder meer goed opgeleid en gemotiveerd personeel te bieden. Wij scholen onze mensen regelmatig bij, wat resulteert in een relatief laag ziekteverzuim en is er weinig verloop. Maar we onderscheiden ons op nog meer vlakken. We noemen een aantal voorbeelden:

  • Wij gebruiken bij voorkeur milieuvriendelijke producten, ook voor glasbewassing.
  • Onze medewerkers kennen alle wettelijke regels en houden zich goed aan de eisen van de Arbeidsinspectie. Ze werken veilig en verantwoord.
  • Kies u ons schoonmaakbedrijf, dan profiteert u van 15 jaar ervaring.
  • Bij ons vindt u vele schoonmaakdiensten onder hetzelfde dak.
  • Uw wensen staan bij ons centraal, dus we reinigen precies zoals u dat wilt. Ook werken we met vaste mensen per locatie, die op de hoogte zijn van uw wensen.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag ramen die streeploos schoon zijn, zodat u uw klanten perfect kunt ontvangen? Dan kunnen wij van Clean TM u helpen met glasbewassing. Vraag vandaag nog een offerte aan of vraag om vrijblijvend advies. Hiervoor kunt u ons bellen (0756-425458) of u kunt ons een e-mail sturen (info@clean-tm.nl). Daarnaast hebben we een handig contactformulier dat u kunt invullen. We zullen u