Schoonmaakbedrijf Heerhugowaard | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Specialistisch schoonmaakbedrijf in Heerhugowaard

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf inschakelen voor gevelreiniging in Heerhugowaard? Dan zijn wij van schoonmaakbedrijf Clean TM uw adres. Maar dit is niet het enige waarbij wij hulp kunnen bieden. U vindt bij ons een breed pakket aan schoonmaak diensten. Hierdoor hoeft u nog maar van de diensten van één bedrijf gebruik te maken. Daarnaast staan uw wensen bij ons centraal. Wij houden hier rekening mee tijdens onze werkzaamheden. Mocht u onverhoopt aanpassingen gemaakt willen hebben in de planning, dan is dat bij ons ook mogelijk. Wij denken altijd met u mee. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Van gevelreiniging tot glasbewassing in Heerhugowaard

Schoonmaakbedrijf Clean TM is breed inzetbaar. Wij kunnen u diverse diensten in Heerhugowaard uit handen nemen. U kunt hierbij denken aan standaard schoonmaakonderhoud, zoals glasbewassing of de reiniging van uw vloeren. Maar ook voor specialistische industriële schoonmaak staan wij graag voor u klaar in Heerhugowaard. Wanneer u voor ons scboonmaakbedrijf kiest, dan werken wij altijd met een vast team bij u op locatie. Hierdoor weet u niet alleen wij erbij u langskomt voor het onderhoud, maar heeft u tevens een vast aanspreekpunt. Daarnaast werkt ons schoonmaakbedrijf zoveel mogelijk met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Heerhugowaard

Ook voor vloerreiniging of industriële reiniging

Stof vindt u overal, dus ook in uw kantoor in Heerhugowaard. Wist u dat 90% van de kantoren in Nederland een gestoffeerde vloer heeft? En dat in combinatie met een airconditioning of ventilatiesystemen vuilverspreiding wordt versneld? Voor een schone werkplek is het dan ook zaak om ons schoonmaakbedrijf regelmatig te laten langskomen in Heerhugowaard. Wij helpen u onder meer bij:

  • De reiniging van uw entree, gangen en lift/trappen
  • Het schoonmaken van sanitair en keukens
  • Het reinigen van kasten, tafels en ander meubilair
  • De schoonmaak van de werkplekken
  • Het verversen en schoonmaken van uw afvalsystemen

Specialist in gevelreiniging of glasbewassing nodig? Neem contact op!

Wanneer u graag meer informatie wilt ontvangen over bijvoorbeeld onze industriële reiniging, dan helpen wij u graag verder. Ook wanneer u graag van onze diensten gebruikmaakt in Heerhugowaard, dan kunt u contact met ons opnemen. Telefonisch bereikt u ons door te bellen naar 0756-425458. U kunt ook meteen op onze website het contactformulier invullen en naar ons toesturen. Of mail naar info@clean-tm.nl. Voor vloerreiniging en andere schoonmaakdiensten moet u bij schoonmaakbedrijf Clean TM in Heerhugowaard zijn.