Schoonmaakbedrijf Hoorn | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Een professioneel schoonmaakbedrijf in Hoorn nodig?

Of u nu in Hoorn zoekt naar een schoonmaker voor industriële reiniging of spinverwijdering, wij van schoonmaakbedrijf Clean TM staan graag voor u klaar. Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij in staat om u verschillende werkzaamheden uit handen te nemen. Daarnaast zijn wij als schoonmaakbedrijf werkzaam in verschillende branches. Zo bieden wij speciale diensten voor in de horeca, waaronder een hotel cleaning service en linnenreiniging. Ook wanneer u werkt in de zorg kunt u bij ons terecht. Wij helpen u dan bijvoorbeeld bij house keeping en de verzorging van sanitaire voorzieningen. Bij staat u als klant centraal.

Van glasbewassing tot gevelreiniging in Hoorn

Schoonmaakbedrijf Clean TM is uw adres voor industriële reiniging en gevelreiniging. Maar wij bieden u niet alleen hulp in Hoorn bij schoonmaak werkzaamheden. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door net die stap extra te doen voor u. Ook bieden wij u maatwerk. Niet ieder bedrijf is hetzelfde en dat snappen wij van schoonmaakbedrijf Clean TM. Daar houden wij ook rekening mee wanneer u voor ons kiest in Hoorn. Vooraf zullen wij dan ook altijd met u doornemen wat u van ons mag verwachten. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

De voordelen van Schoonmaakbedrijf Clean TM

U kunt bij ons niet alleen terecht voor reguliere schoonmaak diensten, zoals gevelreiniging of glasbewassing. U bent bij ons ook op de juiste plek voor diverse andere werkzaamheden in Hoorn. Zo kunt u ons inschakelen voor incidentele reiniging. Wij helpen u in Hoorn dan bijvoorbeeld graag bij:

  • De eerste schoonmaak van een nieuwbouwwoning, bijvoorbeeld het verwijderen van cementsluier, stof op de sponningen en het weghalen van raamstickers
  • Schoonmaak na brand of een andere vorm van schade
  • Tapijt- en vloerreiniging van verschillende vloeren en tapijten
  • Het schoonmaken en ontsmetten van een woning bij uitzetting

Hoorn

Een specialist nodig op het gebied van gevelreiniging of glasbewassing in Hoorn? Neem contact op

Wanneer u nog vragen heeft voor ons schoonmaakbedrijf, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag hoe wij u kunnen helpen in Hoorn. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@clean-tm.nl of vul het contactformulier op onze website in. Spreekt u graag een van onze medewerkers persoonlijk, dan kunt u bellen naar 0756-425458. Wij staan graag voor u klaar. Van vloerreiniging tot industriële schoonmaak, wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Hoorn.