Schoonmaakbedrijf IJmuiden | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Een ervaren en kundig schoonmaakbedrijf

Wanneer u in IJmuiden zoekt naar een schoonmaakbedrijf, dan bent u bij schoonmaakbedrijf Clean TM op de juiste plek. Met meer dan 15 jaar kennis en ervaring in de schoonmaakbranche kunnen wij u op dit vlak uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen u helpen met een uiteenlopend pakket aan werkzaamheden. Zo staan wij graag voor u klaar voor vloerreiniging, maar ook voor industriële schoonmaak en glasbewassing. Daarnaast bieden wij als schoonmaakbedrijf hulp in verschillende sectoren. In de horeca kunt u van onze schoonmaakdiensten gebruikmaken, maar ook wanneer u werkzaam bent in de zorg of voor de schoonmaak van uw kantoorpand.

Van glasbewassing tot gevelreiniging in IJmuiden

Schoonmaakbedrijf Clean TM beschikt inmiddels over ruim 15 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf. Door de kennis die wij in huis hebben, kunnen wij u op een breed vlak van dienst zijn in IJmuiden. Het leveren van kwaliteit vinden wij hierbij erg belangrijk. Daarom werken wij met de modernste apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. U bent bij ons aan het juiste adres voor:

  • Glasbewassing. Alle soorten glas van diverse gebouwen kunnen wij voor u schoonmaken
  • Gevelreiniging. Met een hogedrukreiniger en speciale schoonmaakproducten zorgen wij ervoor dat uw gevel brandschoon wordt.
  • Incidenteel onderhoud. Wij staan voor u klaar om schoon te maken na een brand, bij de oplevering van nieuwbouw of voor vloerreiniging.

Dit is maar een greep uit het aanbod van ons schoonmaakbedrijf. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

IJmuiden

Ook voor industriële reiniging of specialistische vloerreiniging

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij schoonmaakbedrijf Clean TM. Wij zijn dan ook pas tevreden wanneer u dat bent in IJmuiden. Om dit te bereiken, hanteren wij een klantgerichte aanpak bij ons schoonmaakbedrijf. Daarom werken wij altijd met een vast team van schoonmakers bij ons schoonmaakbedrijf in IJmuiden. Zo is het voor u altijd duidelijk wie er bij u over vloer komt. Daar komt nog dat u bij ons altijd een vast aanspreekpunt heeft, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Tevens houden wij rekening met uw wensen. Of u ons nu eenmalig wilt inschakelen voor gevelreiniging of wilt dat wij periodiek langskomen voor industriële schoonmaak, wij staan graag voor u klaar.

Een specialist in gevelreiniging en glasbewassing in IJmuiden inschakelen? Bel ons nu!

Heeft u nog een vraag voor ons? Of zou u graag ons willen inschakelen voor industriële reiniging in IJmuiden? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons direct bereiken door het contactformulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen naar info@clean-tm.nl. Onze medewerkers beantwoorden uw bericht dan zo spoedig mogelijk. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0756-425458. Uw schoonmaakbedrijf in IJmuiden is Clean TM.