Industrial cleaning | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Uw adres voor industrial cleaning

Heeft u een bedrijf of fabriek en wilt u hulp met industrial cleaning? Dan zoekt u ongetwijfeld naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat doet wat het belooft en kwaliteit levert. U kunt dan uitstekend terecht bij Clean TM. Wij reinigen al meer dan 15 jaar openbare ruimtes, bedrijfspanden en kantoren. Industrial schoonmaak is daarbij een van onze specialiteiten. Denkt u hierbij aan de cleaning van installaties, tanks en verstopte systemen. Daarnaast kunnen we industrieel reinigen met de modernste materialen en reinigingstechnieken.

Wat kunnen wij doen?

Eigenlijk is industrial cleaning een hele brede term. Het kan hier om van alles gaan. Ook in een fabriek moet bijvoorbeeld het toilet schoongemaakt worden en de ramen gewassen. Maar er is ook heel specialistisch werk. Wij kunnen u op al deze vlakken van dienst zijn. Een selectie:

  • Glasbewassing
  • Vloer- en gevelreiniging
  • Hoge druk cleaning
  • Vacuümreiniging
  • Parkeergarages en trappenhuis

Bovenstaande geeft u een impressie van onze cleaning. Wilt u weten wat we voor uw specifieke bedrijf kunnen betekenen? Vraag ons dan gerust om meer informatie. Wij helpen u graag.

Industrial cleaning

Speciale schoonmaaktechnieken

Bij industrial schoonmaak komen speciale technieken kijken. Zo wordt vaak hogedrukreiniging gebruikt, waarbij water onder hoge druk wordt gezet. Dit mag alleen gebeuren door goed opgeleid personeel. Dan is er nog vacuümreiniging waarbij speciaal ontwikkelde voertuigen met een grote zuigcapaciteit al uw vaste en vloeibare stoffen snel en moeiteloos opzuigen. Wilt u meer weten over een van onze industrial schoonmaaktechnieken, dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons.

Voordelen van onze cleaning

Wilt u gebruikmaken van onze expertise op het gebied van cleaning voor fabrieken en bedrijven, dan horen wij dat graag van u. Twijfelt u nog? Dan kunnen we u hopelijk met de volgende voordelen overtuigen van ons industrial schoonmaakwerk:

  • Wij werken altijd volgens de wettelijke richtlijnen en eventueel uw eigen normen.
  • Ons personeel wordt regelmatig bijgeschoold en getraind. Zij zijn dus op de hoogte van alle veiligheidseisen en schoonmaaktechnieken.
  • Omdat we met vaste teams werken, kunt u erop vertrouwen dat altijd dezelfde schoonmakers bij u komen schoonmaken. U krijgt dus niet steeds andere werknemers over de vloer.
  • U wilt niet hoeven zoeken naar een ander schoonmaakbedrijf. Daarom bieden wij u een breed scala aan diensten. Geef het gerust aan ons door en we zorgen ervoor dat het geregeld wordt.
  • Bij ons staan uw wensen centraal. Daarom gaan we precies zo te werk, zoals u dat wilt. Wij zijn pas tevreden, wanneer u dat ook bent.

Gaan we bij u aan de slag?

Bent u geïnteresseerd in onze industrial schoonmaakdiensten? Heeft u een bedrijf en wilt u de cleaning van machines en het pand aan ons uitbesteden? Dan kunnen u en uw werknemers zich concentreren op uw werk. U heeft geen omkijken meer naar een schone en veilige werkplek. Wij verzorgen dit voor u. Meer weten? Bel dan 0756-425458 of mail naar info@clean-tm.nl. Voor industrial cleaning moet u namelijk bij Clean TM zijn!