Industriele reiniging | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Uw bedrijf weer brandschoon

Gaat het om industriele reiniging, dan kan het om veel verschillende schoonmaakdiensten gaan. Ook in een fabriek of bedrijf moeten kantoren en sanitair gereinigd worden. Maar ook moeten industriele machines schoongemaakt en onderhouden worden. Dit vraagt om specialistische kennis. Wellicht wilt u dit in eigen handen houden. Wanneer u dit wilt uitbesteden, dan wilt u wel in zee gaan met een betrouwbare en professionele partij. Schoonmaakbedrijf Clean TM is gespecialiseerd in de reiniging van machines en apparatuur. Wij kunnen dus uitstekend bij u komen schoonmaken!

Onze schoonmaakdiensten

Er zijn veel verschillende bedrijven en er is dus ook een scala machines en apparatuur die moeten worden onderhouden. Onze goed opgeleide werknemers kunnen u hierbij helpen. We bieden ze regelmatig trainingen en bijscholingen aan, zodat ze precies weten hoe om te gaan met complexe producten. Maar we kunnen u meer industriele schoonmaakdiensten bieden:

  • Vacuüm reiniging
  • Hogedrukreiniging
  • Gevelreiniging
  • Vloerreiniging
  • Glasbewassing

Wij bieden u meer aan dan de voorbeelden die we hier noemen. Wilt u meer weten? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. We kunnen eenmalig langskomen, maar u kunt ons ook vragen voor het periodieke industriele onderhoud.

Industriele reiniging

Kies onze industriele reiniging

Industriele reiniging vraagt niet alleen om kennis van zaken, maar ook om het bezit van de juiste schoonmaakmiddelen. Onze betrouwbare en flexibele schoonmakers hebben allebei. Op die manier kunnen ze kwaliteit leveren en uiterst goed reinigen. Maar we bieden u meer dan dat:

  • U kunt bij ons rekenen op 15 jaar aan kennis en ervaring met de reiniging van bedrijven.
  • Dankzij vaste teams heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Ook ziet u altijd dezelfde groep schoonmakers.
  • Bij ons vindt u diverse industriele schoonmaakdiensten onder hetzelfde dak.
  • Wij werken met milieuvriendelijke producten die goed zijn voor mens én dier.
  • Onze getrainde werknemers houden zich aan alle industriele wetgeving. Op die manier kunnen we uw en onze veiligheid waarborgen.

Uw bedrijf, onze reiniging?

Heeft u nog vragen voor onze schoonmakers? Wilt u bijvoorbeeld weten hoe we aan de slag gaan met de reiniging van machines? Of bent u nieuwsgierig naar het kostenplaatje? Neemt u in al deze gevallen gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. U bereikt ons telefonisch via 0756-425458. Daarnaast mag u mailen naar info@clean-tm.nl. We hebben tevens een online contactformulier dat u mag invullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie, eventueel met offerte voor onze industriele reiniging.