Industriële schoonmaak | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Hulp bij industriële schoonmaak?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat hulp kan bieden bij industriële schoonmaak? Dan bent u bij Clean TM op de juiste plek. Wij zijn werkzaam in verschillende sectoren. Of het nu gaat om de schoonmaak in een zorg instelling of industriële diensten in de horeca, wij staan graag voor u klaar. Wij hebben inmiddels al veel tevreden ondernemers mogen helpen met hun schoonmaak werkzaamheden. Bent u de volgende die van onze diensten gebruikmaakt?

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Op het gebied van industriële schoonmaak kunnen wij van Clean TM u met een ruim aanbod aan diensten helpen. Door de ervaring waarover wij beschikken, weten wij wat de schoonmaak binnen verschillende sectoren inhoudt. Ook zijn wij op de hoogte van de laatste wetten en normen. Een paar van onze industriële diensten zijn:

  • Het schoonmaken van uw gevel. Hiervoor kunnen wij een hogedrukspuit gebruiken, maar ook hebben we speciale middelen om bijvoorbeeld graffiti te verwijderen
  • Onze unieke ACC Service. Wilt u graag een interne schoonmaakploeg? Wij kunnen uw personeel opleiden, begeleiden en regelmatig coachen
  • In de horeca kunnen wij uw apparatuur en andere materialen desinfecteren volgens de geldende normen

Schoonmaakbedrijf

Bovenstaande is maar een greep uit ons dienstenaanbod. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij bespreken graag met u hoe wij u kunnen helpen.

Ontdek onze klantgerichte werkwijze

Wij hechten als schoonmaakbedrijf veel waarde aan klanttevredenheid. Clean TM is dan ook pas tevreden met het eindresultaat als u dat ook bent. Om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, bieden wij u niet alleen een ruime keuze aan industriële schoonmaak diensten. Wij gaan ook zeer klantgericht te werk. Dit ziet u in verschillende facetten van onze aanpak terug. Zo houden wij bij de schoonmaak van uw pand rekening met uw wensen en werken wij met een vast team aan schoonmakers. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Wanneer u graag meer wilt weten over de diverse industriële schoonmaak werkzaamheden die wij u uit handen kunnen nemen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn bij de schoonmaak van bijvoorbeeld uw bedrijfspand. Op onze website kunt u meteen het contactformulier invullen en naar ons toesturen. Wij beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. Ook kunt u ons mailen (info@clean-tm.nl) of bellen (0756-425458). Wanneer kunnen wij voor u aan de slag met de industriële schoonmaak?