Industriele schoonmaak | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Hulp bij industriele schoonmaakwerkzaamheden?

Met meer dan 15 jaar ervaring zit u voor industriele schoonmaak goed bij Clean TM. Wij zijn binnen verschillende branches werkzaam. Zo kunt u bij ons terecht voor de schoonmaak van uw pand wanneer u in de horeca werkt, maar ook in de zorg staan wij voor u klaar. Binnen iedere sector bieden wij aanvullende diensten aan. Zo kunnen wij u helpen bij het detacheren van keukenpersoneel en ook bij managementondersteuning. Wat mogen wij van Clean TM voor u betekenen?

Diverse werkzaamheden

Ons schoonmaakbedrijf kan u diverse werkzaamheden op het vlak van industriele schoonmaak uit handen nemen. Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben, weten wij wat er komt kijken bij de schoonmaak binnen de industrie. Clean TM helpt u onder meer graag bij de volgende industriele schoonmaak werkzaamheden:

  • Het reinigen van uw gevel met een hogedrukspuit. Ook voor het verwijderen van graffiti en andere vormen van kladwerk
  • Het desinfecteren van apparatuur en materialen in de horeca. Wij werken volgens de geldende normen
  • ACC Service. Wanneer u niet gebruikmaakt van externe krachten, dan kunnen wij uw schoonmaakploeg opleiden en begeleiden.

Dit is maar een greep uit de diensten die wij u bieden. Wanneer u graag meer wilt weten, neemt u dan contact op. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Industriele schoonmaak

Schoonmaak op maat

Wij van Clean TM snappen dat ieder bedrijf anders is en dat uw behoeften dan ook anders zijn. Daarom bieden wij u industriele schoonmaak op maat. Zo kunt u ons eenmalig inschakelen voor de schoonmaak van bijvoorbeeld uw vloeren, maar ook periodiek voor diverse industriele schoonmaak werkzaamheden. Omdat wij met een vast team werken, weet u altijd precies waar u aan toe bent. Ook heeft u bij ons maar één aanspreekpunt. Hierdoor kunnen wij snel op veranderingen inspelen. Op die manier kunnen we altijd maatwerk leveren.

Graag meer weten? Bel of mail ons

Zou u graag meer informatie willen ontvangen over onze industriele schoonmaak werkzaamheden? Of wilt u graag direct gebruikmaken van onze diensten? Wij bespreken graag met u hoe wij u kunnen hulpen. Neemt u daarom gerust contact op. U kunt dit doen door het contactformulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen naar info@clean-tm.nl. Wij beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0756-425458. Uw adres voor industriele schoonmaak is Clean TM.