Schoonmaakbedrijf Middenmeer | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Schoonmaakbedrijf voor MKB, de industrie en horeca

Wilt u graag hulp bij de schoonmaak van uw bedrijfspand in Middenmeer? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf Clean TM op de juiste plek. Wij bieden u een breed pakket aan schoonmaakdiensten. U kunt hierbij denken aan vloerreiniging, maar ook voor industriële schoonmaak kunt u bij ons terecht in Middenmeer. Het leveren van kwaliteit staat bij ons schoonmaakbedrijf voorop. Wij werken dan ook alleen met de middelen en materialen die kunnen garanderen dat uw werkplek weer brandschoon wordt. Inmiddels hebben wij al veel klanten naar volle tevredenheid mogen helpen. Bent u de volgende?

Van gevelreiniging tot glasbewassing in Middenmeer

Clean TM is als schoonmaakbedrijf breed inzetbaar in Middenmeer. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor verschillende diensten, waaronder glasbewassing, het reinigen van vloeren en gevelreiniging. Wij zijn ook werkzaam in verschillende sectoren. SchoonmaabedrijfClean TM biedt in Middenmeer onder meer hulp in:

  • Horecagelegenheden: bijvoorbeeld linnenverzorging en nacht reiniging
  • Zorginstellingen: zoals klein technisch onderhoud en groenvoorziening
  • Kantoorpanden: waaronder het schoonmaken van liften, sanitair en kasten
  • Openbare ruimtes: denk aan winkelcentra, stations en zwembaden

Middenmeer

Ook voor industriële reiniging of vloerreiniging

Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door net dat beetje extra voor u in Middenmeer te doen. Wat ons uniek maakt als schoonmaakbedrijf is dat wij maatwerk bieden voor iedere branche waarin wij werkzaam zijn. Werkt u in de horeca en wilt u bijvoorbeeld dat wij 24 uur per dag klaar voor u staan? Dan is dat bij ons geen enkel probleem. Uw wensen staan bij ons centraal. Voordat wij aan het werk gaan in Middenmeer zullen wij eerst uw verwachtingen in kaart brengen. Aan de hand hiervan gaan wij voor u aan de slag. Hiervoor werken wij met een team van vaste medewerkers, zo weet u altijd wie er bij u over de vloer komt voor de schoonmaak.

Meer informatie over ons schoonmaakbedrijf in Middenmeer?

Zou u graag meer willen weten over onze industriële reiniging? Of zou u graag van andere diensten van ons schoonmaakbedrijf gebruikmaken? In beide gevallen helpen onze medewerkers u graag verder. Vul gelijk het online formulier op onze contactpagina in. Wanneer u deze naar ons toe stuurt, dan reageren wij zo spoedig mogelijk. U kunt ook een e-mail zenden (info@clean-tm.nl) of telefonisch contact met ons opnemen (0756-425458). Waarvoor schakelt u ons schoonmaakbedrijf in Middenmeer onze hulp in?