Schoonmaakbedrijf Nieuw-Vennep | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Veelzijdig schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep nodig

Zoekt u naar een betrouwbare partner in Nieuw-Vennep die u kan helpen met industriële schoonmaak? Dan staat schoonmaakbedrijf Clean TM graag voor u klaar. U vindt bij ons een ruime keuze aan schoonmaak werkzaamheden onder 1 dak. Hierbij kunt u denken aan glasbewassing en de schoonmaak van uw vloeren, maar ook gevelreiniging. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf en kunnen u op dit vlak uitstekend van dienst zijn. Inmiddels hebben wij al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen. Wanneer gaan wij voor u aan de slag?

Schoonmaakbedrijf voor diverse sectoren

Als schoonmaakbedrijf zijn wij breed in te zetten in Nieuw-Vennep. Wij bieden u niet alleen een ruime keuze aan diensten, maar zijn ook werkzaam in verschillende sectoren. Naast het standaard onderhoud, zoals glasbewassing en gevelreiniging, kunt u in Nieuw-Vennep bij ons ook per branche terecht voor speciale diensten, zoals:

  • De horeca: ondersteuning bij mobiele catering en detachering van keukenpersoneel
  • Kantoorruimtes: reinigen van keukens, werkplekken en entrees
  • De zorg: hulp bij managementondersteuning, calamiteitenservices en outplacement
  • Openbare ruimtes: het schoonmaken van zwembaden, evenementenhallen en stations

Bovengenoemde voorbeelden zijn maar een paar van de diensten die wij als schoonmaakbedrijf u uit handen kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Nieuw vennep

Een uniek schoonmaakbedrijf

Wat ons schoonmaakbedrijf uniek maakt, is dat wij maatwerk leveren voor iedere sector waarbinnen wij werken. Bent u op zoek naar een bedrijf dat 24 uur en 7 dagen per week klaarstaat voor u in de horeca in Nieuw-Vennep? Dan staan onze medewerkers graag voor u klaar. Wij houden rekening met uw wensen. Deze brengen wij dan ook altijd vooraf in kaart voordat wij voor u aan de slag gaan in Nieuw-Vennep. Daarnaast werken wij altijd met een vast team van medewerkers. Ook heeft u bij ons maar één aanspreekpunt, zelfs wanneer u gebruikmaakt van meerdere diensten. Hierdoor weet u precies wat u kunt verwachten wanneer u voor ons kiest.

Meer informatie over onze schoonmaak diensten?

Heeft nog een vraag over hoe wij u kunnen helpen bij vloerreiniging? Zou u graag meer willen weten over onze industriële reiniging? Of zou graag een andere vraag willen stellen over ons schoonmaakbedrijf? Neem in al deze gevallen contact met ons op. Wij bespreken graag onze mogelijkheden in Nieuw-Vennep met u. U kunt direct het contactformulier op onze website invullen of een mail sturen naar info@clean-tm.nl. Ook kunt u telefonisch bereiken door te bellen naar 0756-425458. Waarmee mogen wij u als schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep van dienst zijn?