Schoonmaakbedrijf Purmerend | Clean TM
"Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces."

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Purmerend?

Zoekt u naar een schoonmaakbedrijf dat de keuken van uw restaurant in Purmerend hygiënisch schoon kan maken? Dan is schoonmaakbedrijf Clean TM uw adres. Maar dit is niet het enige wat wij voor u kunnen betekenen. Van vloerreiniging tot industriële schoonmaak, wij verzorgen het voor u. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u een goede prijs-kwaliteitsverhouding te bieden in verhouding met andere schoonmaakbedrijven. Daarnaast bieden wij verschillende schoonmaakdiensten onder één dak. Hierdoor hoeft u nog maar een bedrijf in te schakelen.

Een veelzijdig schoonmaakbedrijf

Wij van schoonmaakbedrijf Clean TM hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Daarom doen wij iedere dag opnieuw die stap extra voor u in Purmerend. Of u nu voor ons kiest voor gevelreiniging of industriële reiniging, wij leveren de kwaliteit waar u naar op zoek bent. Daarnaast begrijpen wij dat niet iedere onderneming hetzelfde werkt. Daarom houden wij rekening met uw wensen. Samen met u bespreken wij graag vooraf wat wij voor u kunnen betekenen in Purmerend. Wilt u graag dat wij dagelijks bij u langskomen voor onderhoud? Dan kan dit bij schoonmaakbedrijf Clean TM. Wilt u ons inschakelen voor incidentele reiniging? Ook dat is geen enkel probleem bij ons.

Purmerend

Schoonmaakbedrijf voor de horeca

Een van de branches waarin wij werkzaam zijn in Purmerend is de horeca. De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf zijn goed opgeleid en weten precies wat er komt kijken bij schoonmaak in deze sector. Ze zijn op de hoogte van de geldende normen en zullen uw werkplek vlekkeloos schoonmaken. Naast de reguliere schoonmaakdiensten, zoals vloerreiniging en glasbewassing, bieden wij u ook aanvullende diensten in Purmerend. Hierbij kunt u denken aan:

  • Ondersteuning bij mobiele catering
  • 24/7 hulp bij de schoonmaak
  • Linnenreiniging en –verzorging
  • Nachtelijke schoonmaak
  • Het detacheren van een keuken-/afwashulp

Bovengenoemde voorbeelden zijn maar een paar van de werkzaamheden die wij als schoonmaakbedrijf voor u kunnen uitvoeren. Wanneer u hierover meer wilt weten, bel of mail ons dan vandaag nog.

Van onze schoonmaak diensten gebruikmaken?

Zou u graag ons schoonmaakbedrijf in willen schakelen in Purmerend? Of zou u graag eerst meer informatie willen ontvangen over onze diensten, zoals industriële schoonmaak? In beide gevallen staan wij graag voor u klaar. Vult u hiervoor direct het online formulier op de website in of zend een e-mail naar info@clean-tm.nl. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Dan kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0756-425458. Wanneer gaan wij als schoonmaakbedrijf voor u aan het werk in Purmerend?